MinMenighets personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan MinMenighet samler inn og bruker personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Behandlingsansvarlig

Nettbasert behandling av personopplysninger på www.minmenighet.no

Du kan besøke minmenighet.no og finne informasjon om løsningen uten å oppgi noen form for personopplysninger, slik at du som person fullt og helt forblir anonym. Det blir imidlertid samlet inn informasjon om din datamaskin, som for eksempel type operativsystem og nettleser du benytter, men disse data kan ikke kobles tilbake til deg. Les mer om dette under “Nettstatistikk”.

Nettstatistikk

MinMenighet.no benytter seg av tjenesten Google Analytics for innsamling av avidentifiserte opplysninger om bruk av nettsiden. Innsamlede opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Formålet med denne innsamlingen er å innhente opplysninger som kan brukes til å forbedre og videreutvikle tjenesten.

Eksempel på opplysninger som samles inn er hvor mange som har besøkt siden, hvor mange som besøker siden mer enn én gang og hvor mye tid de besøkende er på siden.

Det samles dessuten inn informasjon om hvor du befinner deg, men denne informasjonen er generalisert. Det betyr at dersom du for eksempel befinner deg i Trondheim og besøker minmenighet.no, vil Google Analytics vite at en besøker av nettsiden befinner seg i Trondheimsområdet, men det er ikke mulig å vite på hvilken adresse du befinner deg på.

Registrering av menigheter

Dersom du ønsker å registrere en menighet og legge inn innhold i MinMenighet må du ha en brukerkonto. Denne brukerkontoen er knyttet opp mot ditt navn og din epostadresse. MinMenighet vil ikke overdra din informasjon til andre uten ditt samtykke.

Betaling for å ha en menighet tilgjengelig i MinMenighet foregår via den eksterne tjenesten Stripe. Innsamlede opplysninger er underlagt Stripe sine retningslinjer for personvern. Kortdata og epostadresse blir sendt og lagret på Stripe sine sikre servere, og ikke hos MinMenighet. Stripe er sertifisert etter de strengeste kravene for en betalingstjeneste: PCI Service Provider Level 1.

Bruk av app

Appen på Android eller iOS sender ingen brukerinformasjon til MinMenighet - du forblir fullstendig anonym.